Jump to content

As of July 17, 2015, the LabJack forums here at forums.labjack.com are shut down. New registrations, topics, and replies are disabled. All forums are in a read-only state for archive purposes.

Please visit our current forums at labjack.com/forums to view and make new posts. To post on the current forums, use your labjack.com login account. Your old LabJack forums login credentials have been retired. There are no longer separate logins for labjack.com and LabJack forums.


Photo

Scripting - ramped output


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Carsten

Carsten
  • Members
  • 1 posts

Posted 21 January 2013 - 11:49 AM

I am not very skilled in using my U12. I was trying with the help of scripting to produce a ramped D A output with DAQFactory U12 - and failed. Everything on my U12 seems to work fine. Inputs, streaming and so on. I can set outputs manually (described in section 3.4 of the guideline for the use of DAQFactory). Also, the sample file: LJGuideSamples/RampSample.ctl is working fine. However if I tried to do my own script I failed. Valveposition = 0 while (Valveposition < 100) Valveposition = Valveposition +1 delay(0.6) endwhile I used the script given on page 41 of the DAQFactory LabJackUD Application Guide. First declared in Channels "ValvePosition" LabJck U12 and D A channel channel number. Went to Sequences and wrote the scipt. Hitting "Apply and Debug" I get the error information C1063 :expression after function. Obviuosly, I am making a mistake. Who can help me? Best regards Carsten, from Lima, Peru

#2 LabJack Support

LabJack Support
  • Admin
  • 8677 posts

Posted 21 January 2013 - 12:44 PM

I suggest you post on AzeoTech's forum. I would copy/paste the text from your script and perhaps they will quickly spot the problem:

http://www.azeotech.com/board/


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users